Известие

Collapse
No announcement yet.

блъснаха ме

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• блъснаха ме

блъснаха ме ,колеги ето 4е ве4е и аз си изпатих.пътувайки за работа бях спрял да сваля брат ми до неговата работа и нещеш ли едно забързано БМВ удря една лада отзад, а тя ми се заби във задна лява страна -с4упена задна броня,ляв стоп,заден ляв калник изкривена греда.мамка им и бързаци,било хлъзгаво,а беше сухо като лято.имам молба към колегите търся-задна броня,ляв стоп,заден ляв калник.извинявайте за спама ама никъде няма броня и калник за алфи,ако някои може да помогне да ми ги намери тези три неща и да ги прати със куриер наложен платеж ще му бъда много задължени ще 4ерпим бира за сега толкова сори пак за спама
    ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

И на мен ми почупиха задната броня преди месец. При Италианеца имаше поне 5 перфектни брони и си взех по избор. Ако няма из Бургас, помисли за разходка до София...?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

колега, имаш ЛС
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

блъснаха ме

мерси на отзовалите се колеги ,но се преместих да живея във Димитровград.някакви идеи за по близко място на поръ4ка?от рода на хасково или стара загора благодаря предварително за услугата,за по лесно-0897 873 098 по всяко време.каса бира стана ве4е,който ще идва на димитровградския пазар.

Comment

Re: блъснаха ме

[quote="go4ko"]мерси на отзовалите се колеги ,но се преместих да живея във Димитровград.някакви идеи за по близко място на поръ4ка?от рода на хасково или стара загора благодаря предварително за услугата,за по лесно-0897 873 098 по всяко време.каса бира стана ве4е,който ще идва на димитровградския пазар.[/quote

Здравеи
          Отбии се до Сливен
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

блъснаха ме

колега ,ако имаш 4астите,предложи някаква оферта и ще го обсъдим.пиши на лс

Comment

Първоначално публикувано от go4ko
              имаш ЛС

Comment

Първоначално публикувано от go4ko
                Има една автоморга като влизаш в Сливен.Срещу КАТ.Няма как да се объркаш.Там има доста неща за 155
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

блъснаха ме

колегата "голямата риба" ще удари едно рамо благодаря на отзовалите се :P

Comment

Working...
                  X